U ambijentalnoj celini najlepše ulice na Crvenom Krstu je izgrađen stambeni objekat Kajmakčalanska 59. Jednostavna i dinamična arhitektonska forma kroz elegantnu materijalizaciju predstavlja novi koncept luksuznog stanovanja - toplina jednoporodične kuće sa prijatnom dozom luksuza za 7 stambenih jedinica kroz total-design svih prostora u objektu sa privatnim vrtom.

dalje...

Stambeni objekat u ulici Gospodara Vučića 77 nalazi se u tihom delu ulice na samo 5 minuta od Kalenićeve pijace. Svedena arhitektura i zanimljivo grafičko rešenje fasade upotpunjuje ambijentalnu celinu ulice sa drvoredom i uvodi u toplu atmosferu modernog stanovanja.

dalje...

Kod Hrama Svetog Save u mirnoj ulici u izgradnji je stambeni objekat Šumatovacka 34. Multimedijalna ozelenjena fasada i jednostavna arhitektonska forma u gradskom okruženju krije dva atrijuma - privatne oaze u savršenom skladu vode, zelenila i grada. Inovativan i svež arhitektonski koncept uz upotrebu savremenih materijala i tehnologija garantuje rekordni rok izgradnje i useljenja u oktobru 2011. godine.

dalje...